Cagliari a făcut anunțul despre Răzvan Marin! Ce se întâmplă cu internaționalul român

Razvan Marin Cagliari EURO 2024 Romania Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iulie 2024, 16:18
Data actualizarii: Luni 08 Iulie 2024, 16:18

Răzvan Marin a impresionat la EURO 2024, situația sa la echipa de club este incertă.

Cagliari și-a prezentat noul antrenor, Davide Nicola, în cadrul unei conferințe de presă. La eveniment a luat parte și directorul sportiv al clubului, Nereo Bonato, care a vorbit și despre situația lui Răzvan Marin.

Anunțul făcut de Cagliari despre Răzvan Marin

Marin a revenit în această vară la Cagliari după doi ani petrecuți sub formă de împrumut la Empoli, dar internaționalul român ar putea fi nevoit să își găsească o nouă echipă.

Bonato a explicat că noul antrenor al echipei îl va evalua pe Răzvan Marin la antrenamente și, ulterior, va lua o decizie în privința fotbalistului român. Oficialul lui Cagliari a anunțat însă că niciun jucător nu este de neatins. 

”În ultima perioadă, am lucrat și vom oficializa curând unele mutări. Continuăm pe un drum pe care l-am început încă de la copii și juniori. Nucleul va rămâne, dar vor fi și anumite corecții. Negociem cu Nicolas Viola. Răzvan Marin va reveni în lot, dar vor fi făcute anumite evaluări alături de Mister. Nimeni nu este de neatins, avem ideile noastre”, a spus Nereo Bonato, directoul sportiv al lui Cagliari, în cadrul unei conferințe de presă.

  • 2,7 milioane de euro este cota de piață a lui Răzvan Marin, conform Transfermarkt.

Italienii au spus că Răzvan Marin este dorit de Răzvan Lucescu la PAOK

Zilele trecute, presa din Italia a anunțat că Răzvan Marin este pe lista lui Răzvan Lucescu pentru a ajunge la PAOK Salonic.

Mutarea în campionatul Greciei nu este una simplă pentru internaționalul român și depinde de mai mulți factori. În primul rând, presa din Grecia a anunțat că PAOK îl preferă pe francezul Soualiho Meite, care în această vară a revenit la Benfica după ce a câștigat titlul cu formația lui Răzvan Lucescu.

PAOK ar mai avea o variantă, pe olandezul Davy Klaassen. Cotat la 4 milioane de euro, Klaassen este liber de contract după despărțirea de Inter, echipă alături de care sezonul trecut a câștigat titlul în Serie A.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!