Stranieri

Ce i-a impus Mircea Lucescu lui Razvan Rat: "M-a chemat sa imi spuna sa nu mai fac asta!" Dezvaluiri INCREDIBILE despre familia Lucescu!

Razvan Rat a vorbit despre Mircea Lucescu si Razvan Lucescu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Septembrie 2020, 15:45
Data actualizarii: Miercuri 09 Septembrie 2020, 16:35

Fostul fundas roman a fost antrenat de ambii tehnicieni si a vorbit despre fiecare in parte. El a spus despre Lucescu Junior ca are discutii individuale cu jucatorii, lucru pe care il face orice antrenor mare. Rat si-a amintit si o intamplare haioasa cu actualul antrenor al lui Dinamo Kiev. Fostul fundas roman a dezvaluit ca Mircea Lucescu i-a cerut sa nu mai vina cu Ferrari-ul la antrenamente si a fost nevoit sa parcheze masina intr-un loc unde "Il Luce" nu o vedea. 

"Razvan avea mai multe discutii individuale fata de ceilalti selectioneri, dar fiecare are stilul lui. Un lucru foarte important pentru un antrenor e sa inteleaga psihicul fiecarui jucator. Sunt 23-25 de nebuni pe care trebuie sa ii controlezi. Sunt foarte multe lucruri pe care un antrenor al nationalei trebuie sa le rezolve, iar asta intr-un timp scurt.

Mircea Lucescu avea comentarii de masini scumpe si alte lucruri. Zicea ca aceste lucruri trebuie sa fie secundare si ca cel mai important pentru noi trebuie sa fie fotbalul, iar restul nu mai conteaza. Eu aveam al doilea Ferrari si m-a chemat sa imi spuna sa nu mai vin cu el la antrenament. Mi-a zis ca sunt baietii tineri si ii distrag de la ce au de facut. Eu i-am zis ca poate ii motiveaza, poate functioneaza altfel, iar el imi zicea ca sigur nu functioneaza asa. Am incercat sa evit, parcam in alta parte", a declarat Razvan Rat pentru ProSport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies