Motivul HALUCINANT pentru care Cristoph Daum l-a inlaturat pe Razvan Rat de la nationala! Dezvaluirile fostului jucator

Motivul HALUCINANT pentru care Cristoph Daum l-a inlaturat pe Razvan Rat de la nationala! Dezvaluirile fostului jucator

Razvan Rat a povestit motivul incredibil pentru care Christoph Daum nu l-a mai chemat la echipa nationala, odata numit selectioner.

Cristoph Daum a fost unul dintre cele mai neplacute surprize pentru nationala Romaniei la nivel de selectioneri, iar deciziile acestuia, uneori lipsite de logica au lasat urmari in cadrul tricolorilor. 

Fostul capitan al nationalei, Razvan Rat a povestit cu a fost inlaturat de la nationala si motivul halucinant pentru care Cristoph Daum a luat aceasta decizie.

"Mi-a spus la telefon ca am prea multa influenta la echipa nationala si ca jucatorii sunt de partea mea. Si ca i-as putea face probleme in vestiar daca nu joc titular. Nu avea niciun motiv sa nu ma cheme, nici ca-s batran, nici ca-s urat, ca mi-a cazut un genunchi sau mai stiu eu ce. Aveam acelasi numar de meciuri amicale, ba chiar mai multe decat ceilalti jucatori. 

Atmosfera pe care o cream la echipa nationala o stiti foarte bine si nu avea niciun drept sa nu ma cheme dupa Euro. Vorbesc la modul in care a facut-o. Putea sa imi spuna 'nu te mai chem' si gata. Eu sunt Cristoph Daum si nu mai vreau sa te chem. Asa nici nu mai avea ce sa comentez", a declarat Razvan Rat pentru Digi Sport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cea mai fierbinte dimineață de când se fac măsurători în România: oamenii au leșinat pe stradă. De joi va fi și mai rău
BRAT
Modifică setările cookies