Cat COSTA pe noapte o camera de la hotelul in care sta Reghecampf! Sefii clubului isi permit orice LUX pentru intregul staff!

Cat COSTA pe noapte o camera de la hotelul in care sta Reghecampf! Sefii clubului isi permit orice LUX pentru intregul staff!

Fostul antrenor al Stelei, Laurentiu Reghecampf, si fostul capitan al echipei, Mihai Pintilii, joaca in finala Ligii Campionilor Asiei sambata de la ora 11.30 in direct la Sport.ro.

Reghe se simte ca un imparat la clubul Al Hilal. Pentru finala Ligii Campionilor Asiei, sefii au fost dispusi la orice fel de lux, asa ca stafful si echipa au primit tot ce au nevoie pentru a castiga trofeul.

Prima mansa a finalei se joaca in Australia, la Sydney. Al Hilal a ajuns in Australia cu un avion imens, un Boeing 747, inchiriat special de seici exclusiv pentru echipa lui Reghe, anunta Gazeta.

Daca initial trebuiau sa fie cazati la un hotel de 5 stele, Shangri-La, sefii au schimbat locatia. Park Hyatt a fost alegerea facuta de secii pentru cazarea jucatorilor, acolo unde o camera costa intre 1000 si 3000 $ pe noapte, mult mai mult decat la primul hotel, acolo unde o camera varia intre 850 si 1750 $.

Printul Abdulrahman bin Musa'ad nu s-a zgracit, asa ca a inchiriat tot hotelul pentru echipa lui, sute de camere; chiar daca inseamna o risipa considerabila de bani, alegerea a fost facuta pentru ca Al Hilal sa aiba parte de liniste.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies