BOMBA! Stanciu a fost dorit de Chelsea in vara insa poate ajunge la o alta echipa din Premier League

Villarreal - Steaua, joi la ProTV de la 18:00

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2016, 17:45
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2016, 17:55

"Anderlecht a platit aproape 10 milioane de euro pe Nicusor Stanciu. Playmakerul roman nu s-a ridicat, insa, la nivelul asteptarilor. Cu toate astea, exista interes pentru el din Premier League. Sunderland este in zona retrogradarii si cauta intariri. Stanciu este mentionat pe lista posibilelor transferuri din iarna.", scrie voetbalbelgie.be.

Sunderland l-a avut in vedere pe Stanciu si in vara, urmarindu-l la Euro 2016, acolo unde nu a fost folosit foarte mult de Anghel Iordanescu. Acesta a fost folosit 70 de minute cu Franta si apoi abia in ultimul meci cu Albania, fiind lasat pe banca in meciul cu Elvetia, ce putea fi decisiv pentru calificare.

Pe langa Sunderland, si Chelsea a mai fost pe urmele lui Stanciu. Stirea a fost prezentata pe mai multe site-uri de transferuri din Anglia, insa un a aparut nicio informatie oficiala din partea clubului.

Anderlecht ar fi dispusa sa se desparta de Stanciu, mai ales ca inceputul de campionat a fost slab pentru fostul jucator al Stelei, acesta revenindu-si abia in ultimele etape, cand a reusit sa si marcheze in campionat de doua ori.

Belgienii au platit 10 milioane de euro pe el insa ar putea sa il vanda cu 15 milioane de euro in aceasta iarna.

Modifică setările cookies