BOMBA la Steaua: Marica a acceptat sa vina pentru grupele Champions League! Cati banii ii da Steaua

BOMBA la Steaua: Marica a acceptat sa vina pentru grupele Champions League! Cati banii ii da Steaua

Ciprian Marica a refuzat-o anul trecut pe Steaua, insa acum e de acord sa joace la marea rivala a clubului de unde a plecat in strainatate, Dinamo.

Marica le-a transmis oficialilor din Ghencea ca e dispus sa vina la Steaua cu doua conditii: sa nu-si gaseasca nimic tare in strainatate pana pe 1 septembrie si Steaua sa intre in grupele Ligii - anunta Gazeta Sporturilor. Marica a mai avut posibilitatea de a juca pentru Steaua si in 2013-2014. In urma cu 12 luni a crezut ca Becali glumeste cu oferta, dar s-a convins dupa mai multe discutii cu apropiati ai patronolui Stelei ca interesul e cat se poate de real.

"Gigi m-a dorit, as fi avut sansa de a juca din nou in Liga Campionilor. Am ales Spania pentru ca am crezut ca oferta venita de la Steaua e o gluma. Ulterior, am aflat ca era serios totul", a spus Marica.

Steaua e gata sa-i dea lui Marica 50.000 de euro pe luna salariu timp de doi ani, daca accepta un contract cu clauza de reziliere. Altfel, ii da 30.000 de euro si ii garanteaza ca poate pleca liber in orice moment. De asemenea, Marica are bonus 100.000 de euro pentru fiecare victorie in grupele Ligii si prima de 200.000 pentru calificarea in primavara Ligii, respectiv 100.000 daca Steaua continua in Europa League.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies