NEWS ALERT "Becali nu vrea să accepte propunerea!" Presa din Italia, anunț major înainte de România - Ucraina

ioan becali Dennis Man Parma valentin mihaila Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Iunie 2024, 11:24
Data actualizarii: Luni 17 Iunie 2024, 11:28

În ziua meciului România - Ucraina, de la EURO 2024, presa din Italia scrie despre un viitor incert pentru doi dintre jucătorii lui Edi Iordănescu.

Dennis Man (25 de ani) și Valentin Mihăilă (24 de ani) au promovat cu Parma în Serie A, însă mai au un singur an de contract cu formația italiană. Parma Today scrie luni că cei doi români nu au ajuns la un acord pentru prelungirea înțelegerii din cauza condițiilor financiare impuse de agentul Ioan Becali.

Dennis Man și Valentin Mihăilă nu au ajuns încă la un acord cu Parma: "Există și posibilitatea ca ei să plece"

Italienii susțin că Parma a încercat de mai multe ori în ultimele luni să ajungă la un acord cu Man și Mihăilă, însă clubul s-a lovit de refuzul lui Ioan Becali, care ar fi solicitat un salariu anual de două milioane de euro pentru fostul jucător de la FCSB.

Potrivit sursei citate, negocierile s-ar putea prelungi până după EURO 2024 și nu este exclusă nici varianta despărțirii.

"Parma ar fi vrut să rezolve situația lui Man și Mihăilă înainte de startul EURO 2024, însă există riscul ca amânarea să fi fost provocată tocmai pentru ca eventualele prestații bune ale jucătorilor să justifice cerințele lui Becali pentru clienții săi.

Dacă nu va exista o situație neprevăzută în următoarele ore, va trebui să mai așteptăm. Clubul știe că este o situație complicată și rămâne fermă pe poziție: propune ajustarea salariilor și contracte până în 2027. Ar fi o veste bună pentru antrenorul Fabio Pecchia, care ar începe noul proiect al Parmei cu Man și Mihăilă alături.

Totuși, Becali nu vrea să accepte propunerea. Deși dialogul a continuat, distanța dintre propunerile celor două părți rămâne mare. Avem impresia că această luptă s-ar putea prelungi după Campionatul European.

Jucătorii și cei din anturajul lor au spus de multe ori că vor să rămână la Parma și să joace în Serie A, dar orice se poate întâmpla, inclusiv varianta plecării există. Man și Mihăilă mai au un an de contract, există mai multe zvonuri despre oferte, însă nimic concret încă. Până acum, nicio ofertă convingătoare pentru Parma", a scris Parma Today.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!