EXCLUSIV Avem un român la Real Madrid! Puștiul de 13 ani a dat gol în derby-ul cu Barcelona: „Aici este casa mea! Sunt foarte fericit!” 

Eduardo Valentin Corlat (13 ani) este românul care joacă la echipa de tineret a Realului!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2022, 19:30
Data actualizarii: Miercuri 30 Martie 2022, 20:03

Tânărul fotbalist face echipă cu fiul lui Marcelo în echipa sub 14 ani a lui Real Madrid. În Spania, românul este poreclit 'Edu' și și-a putut arăta calitățile chiar în primul său derby al carierei, în El Clasico al juniorilor. Edu a reușit să îi dea gol Barcelonei, iar madrilenii au câștigat trofeul. 

Eduardo Corlat, românul de la Real Madrid care i-a dat gol Barcelonei! Primele declarații 

Jucătorul de doar 14 ani a vorbit cu www.sport.ro și PRO TV despre golul marcat în meciul cu Barcelona, arătându-se extrem de fericit de reușita sa. 

„Acea partidă a fost foarte emoționantă și contra unei echipe precum Barcelona. A fost ceva special și pentru mine. Ceva incredibil, pentru prima dată când am jucat împotriva Barcelonei și am dat și gol. Am avut lovitură liberă și antrenorul mi-a spus: 'Bate tu!' și am dat gol. 

Am fost cel mai bun jucător al turneului. Aici este casa mea, în Madrid și sunt foarte fericit aici”, a declarat Eduardo. 

Și tatăl tânărului jucător s-a arătat extrem de mândru de reușita fiului său: „Foarte mândru, ca orice tată, ca orice părinte. Ce părinte nu ar vrea să își vadă copilul că reprezintă țara?” 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!