Stranieri

"As face o carte cu ce a fost prin Rusia!" Experienta care l-a facut pe SuperDan sa plece din Europa! Cum arata viata sa in Qatar

Pentru Dan Petrescu, viata in Qatar nu putea fi mai buna de atat. Spune ca banii castigati la arabi nu pot fi egalati nicaieri in lume.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Septembrie 2014, 20:20
Data actualizarii: Joi 11 Septembrie 2014, 20:21

Experienta din Rusia pentru antrenorul care a adus titlul la Urziceni l-a facut sa creada ca ar putea scoate o carte.

Astazi, prioritatea este salariul. Spune ca a neglijat acest aspect in perioada in care a fost jucator: "As face o carte cu ce-a fost prin Rusia... si pe aici sunt multe lucruri interesante."

"Nu ma asteptam, dar sunt bani multi la mijloc, interese multe si poate de aceea uneori sunt lucruri care pe mine ma depasesc. Dar incerc sa fac cat mai mult posibil ca echipa sa mearga bine, dar nu o fac singur"

”Detaliul financiar n-a fost prioritar, dar a fost important, pentru ca atunci cand eram jucator nu m-am gandit prea mult la acest aspect si poate am gresit."

"Ajungi la o varsta in care nu trebuie sa pui acest lucru pe primul loc, pentru ca ati vazut si voi in Romania, antrenorii semneaza contracte pe nimic, nici nu primesc banii si nici nu sunt bagati in seama", a declarat Dan Petrescu pentru Dolce Sport.

Modifică setările cookies