Are doar doua goluri in acest sezon, dar i se pregateste o oferta uriasa! Florin Andone, dorit de un club din Premier League din ianuarie

Autor: Sport.ro
Marti 10 Octombrie 2017, 17:09

	Are doar doua goluri in acest sezon, dar i se pregateste o oferta uriasa! Florin Andone, dorit de un club din Premier League din ianuarie

Florin Andone nu a avut parte de cel mai bun inceput de sezon, acesta marcand doar de doua ori pentru Deportivo. Atacantul roman nu a reusit sa bage mingea in ate nici la echipa nationala. Cu toate acestea, el isi pastreaza cota buna.

Andone a marcat de 12 ori in sezonul trecut din La Liga si este considerat a fi unul dintre atacantii buni ai campionatului spaniol. Acesta este titular la Deportivo, iar galicienii isi pun sperantele in el pentru o clasare buna. Totusi, acestia ar putea decide sa-l vanda in iarna, daca oferta pregatita de englezii de la Crystal Palace va fi acceptata!

Autor a doar doua goluri in actualul sezon, in 7 meciuri jucate in La Liga, Andone este urmarit de Palace, formatia londoneza intentionand sa faca o oferta in urmatoarea perioada de transferuri.

Palace a inceput sa se intereseze de posibilitatea de a-l transfera pe Andone si a delegat inclusiv un impresar roman din Anglia sa discute pe seama mutarii.

Englezii intentioneaza sa trimita o oferta de 15 milioane de euro pentru a-l transfera pe roman de la Deportivo!

In vara, Andone a mai fost urmarit si de alte formatii britanice, intre care Aston Villa si Birmingham.

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor, de la 1 iulie. Terasele vor avea program până la 2:00
BRAT
Modifică setările cookies