A spart topul celor mai scumpi pusti romani, dupa ce Inter l-a transferat! Cum arata adevaratul VIITOR de EURO al Romaniei

Autor: Sport.ro
Vineri 25 Aprilie 2014, 08:47

	A spart topul celor mai scumpi pusti romani, dupa ce Inter l-a transferat! Cum arata adevaratul VIITOR de EURO al Romaniei

► Amsterdamul petrece! Heracles – Ajax, duminica 15:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro! HIGH, OLANDA!

George Puscas are 18 ani si este titular atat in nationala u18, cat si in cea u19. Pustiul a fost imprumutat la Inter, iar acum italienii sunt gata sa plateasca 600.000 de euro celor de la Liberty Salonta pentru a-l cumpara definitiv, anunta Gazeta Sporturilor.

"M-am imprietenit cu Zanetti si Cambiasso"
George este atacant si a fost de mai multe ori rezerva in Serie A in ultimul timp. El se bate pentru un loc de titular cu Milito, Palacio si Icardi.
"M-am imprietenit cu Zanetti si Cambiasso. I-am convins prin evolutii bune si acum astept debutul in prima liga. Sunt pregatit oricand ma va chema Walter Mazzari.

E cel mai scump tanar
Daca italienii vor plati ce 600.000 de euro, Puscas va deveni cel mai scump tanar jucator din Romania. Pana acum, cel mai valoros jucator de pana in 20 de ani care a plecat din tara a fost Denis Alibec, tot la Inter. Jumatate de milion de euro au platit atunci italineii. Pe locul 3 este portarul Branescu. Acesta a fost cumparat de Juventus cu 450.000 de euro, pe cand avea doar 16 ani.

Cum au copiat studenţii exmatriculaţi de la Drept la toate examenele din prima sesiune
BRAT

Modifică setările cookies