Decizia care poate INGROPA Viitorul lui Hagi! Lovitura grea in lupta la retrogradare. Cum se da peste cap clasamentul

Decizia care poate INGROPA Viitorul lui Hagi! Lovitura grea in lupta la retrogradare. Cum se da peste cap clasamentul

► Amsterdamul petrece! Heracles – Ajax, duminica 15:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro! HIGH, OLANDA!

Cu titlul aproape adjudecat, Liga I mai reprezinta o miza reala la subsolul clasamentului. Acolo, unul dintre cele mai ambitioase proiecte din Romania risca sa se scufunde in Liga a II-a. Ultimele evenimente din Romania, in care Vaslui se afla la un pas de a pierde toate meciurile din 2014 cu 3-0, inseamna colapsul pentru Viitorul Constanta.

Dinamo si Vaslui erau doua dintre echipele pe care Viitorul reusise sa le bata in 2014. Cele trei puncte cu moldovenii reprezentau o adevarata gura de aer in lupta la retrogradare. Acum Hagi se poate trezi ca si acest mic "bonus" ii este anulat.

Si asta pentru ca adversarele Viitorului in lupta la retrogradare, Gaz Metan, Timisoara, Brasov si Sageata, au pierdut cu Vaslui, iar acum ar putea primi 3-0 la masa verde, ceea ce inseamna ca Viitorului lui Hagi i se anuleaza orice mic avantaj ar mai fi avut.

La ora actuala, Viitorul este pe locul 17, cu 27 de puncte dupa 28 de etape, singura echipa mai slaba fiind Corona, cu 14 puncte. Sageata are 29 de puncte, Brasov 30, Otelul si Timisoara au strans 31 de puncte, iar Ceahlaul, U Cluj si Gaz Metan au cate 33 de puncte fiecare.

COMENTEAZA AICI: CARE VOR FI ECHIPELE CARE VOR RETROGRADA IN 2014?


VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies