Anuntul facut de Besiktas pe site-ul oficial despre venirea lui MIRCEA LUCESCU din vara in Turcia

Anuntul facut de Besiktas pe site-ul oficial despre venirea lui MIRCEA LUCESCU din vara in Turcia

Nu exista an in care Mircea Lucescu sa nu fie anuntat ca si transferat la un club din Turcia.

Si in 2015, Lucescu a fost "plimbat" de presa turca la Besiktas si Fener. Conducerea lui Besiktas a publicat si un comunicat oficial pe site despre antrenorul roman.

Conducerea lui Besiktas a scris pe site ca "obiectivul clubului in acest moment este sa-i prelungeasca intelegerea lui Bilic pentru inca un an, iar toate informatiile aparute despre Mircea Lucescu sunt nefondate".

Mircea Lucescu isi incheie contractul cu Sahtior in vara lui 2015. Si Razvan are sanse mari sa schimbe echipa in acest an.

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, a dezvaluit interesul real al lui Fenerbahce pentru Lucescu Sr. Pe Razvan il vrea nationala Greciei. Razvan ar putea fi instalat la finalul actualei campanii de calificare.

"Fenerbahce il vrea acum pe Mircea Lucescu. Despre Razvan, l-am intrebat pe seful Federatiei de la Atena. E un antrenor bun si il au acolo, la ei. E posibil ca din urmatoarea campanie sa fie el selectioner, poate chiar din vara. Cred ca Mircea Lucescu va ajunge in Turcia dupa ce isi termina treaba la Sahtior", a spus Sandu la Dolce Sport.

Lucescu a refuzat sa comenteze posibilitatea despartirii de Sahtior la sfarsitul campionatului, insa nu a exclus plecarea din Ucraina dupa 11 ani.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîţu către prefecţi, despre vremea rea: E o situaţie dificilă, toată lumea să fie pregătită. Nimeni nu pleacă nicăieri
BRAT
Modifică setările cookies