Dennis Man accidentare dennis man Fabio Pecchia Parma Stranieri

Anunț de ultimă oră despre Dennis Man. Antrenorul Parmei a dezvăluit că internaționalul român s-a accidentat

Dennis Man trece printr-o perioadă bună a carierei sale, reușind un debut de sezon cu prestații solide. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Octombrie 2022, 17:35
Data actualizarii: Vineri 14 Octombrie 2022, 18:08

Înaintea confruntării din Serie B, cu Reggina, antrenorul Parmei a făcut un anunț îngrijorător despre internaționalul român.

Fabio Pecchia a dezvăluit că Dennis Man (24 de ani) s-a accidentat la coapsa dreaptă și a devenit indisponibil pentru echipă.

"Trbuie să-l adăugăm pe Dennis Man pe lista accidentaților, nu s-a refăcut pentru partida din campionat", a declarat Pecchia în cadrul unei conferințe de presă. 

Dennis Man a reușit trei goluri în cele opt meciuri jucate în acest sezon în Serie B. Jurnaliștii de la Parmalive au făcut o analiză a evoluțiilor jucătorilor, iar Dennis Man se află în topul fotbaliștilor cu cele mai multe driblinguri reușite, 19, la egalitate cu colegul său, Franco Vasquez. 

Al doilea român de la Parma, Valentin Mihăilă (22 de ani), este indisponibil de aproximativ o lună, din cauza unei accidentări. 

Dennis Man, analizat de Marco Piccioni 

Marco Piccioni, fost analist pe meciuri al Parmei, a relatat momentul sosirii lui Dennis Man la Parma, dezvăluind dificultatea pe care a avut-o tânărul jucător în a înțelege cerințele antrenorilor, în special pe plan defensiv. 

"Ce îi lipsește? Puțină maturitate în înțelegerea momentelor în care trebuie să alerge înapoi pentru a acoperi zona. El este cel care poate face toată banda din punct de vedere atletic, pentru 90 de minute, este extrem de puternic din punct de vedere tehnic. 

Cu noi a avut prima lună în care a fost puțin confuz, după ce a venit din alt campionat s-a chinuit chiar și la antrenamente să interpreteze faza defensivă. Cu timpul a început să înțeleagă dorințele antrenorului și a avut o perioadă excelentă, apoi din nefericire s-a accidentat și a pierdut ultima parte a sezonului", a declarat Marco Piccioni conform ParmaLive. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!