alexi pitu Bordeaux Laszlo Boloni Metz Stranieri

Alexi Pitu și Laszlo Boloni se bat pentru promovare! O singură echipă poate face pasul în Ligue 1

Alexi Pitu evoluează la Bordeaux, în timp ce Laszlo Boloni e antrenorul lui Metz.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Mai 2023, 00:07
Data actualizarii: Sambata 27 Mai 2023, 00:06

Bordeaux a pierdut în ultima etapă cu Annecy, scor 0-1, în timp ce Metz a câștigat cu Sochaux, scor 1-0, și a egalat-o la puncte pe formația la care evoluează și Alexi Pitu.

Alexi Pitu și Laszlo Boloni se bat pentru promovare! O singură echipă poate face pasul în Ligue 1

Trupa lui Laszlo Boloni se situează acum pe poziția a doua cu 69 de puncte. Metz a adunat, astfel, 19 victorii, 12 rezultate de egalitate și șase înfrângeri, cu o etapă rămasă până la încheierea actualei stagiuni.

De cealaltă parte, Bordeaux a pierdut a doua poziție și completează acum podiumul. Clubul a strâns, în consecință, 20 de victorii, nouă remize și opt eșecuri, după 37 de runde disputate în al doilea eșalon al Franței.

Ce se întâmplă acum

Metz are un golaveraj mult mai bun decât Bordeaux. În următoarea etapă, formația dirijată de Laszlo Boloni se va duela cu Bastia, în timp ce echipa la care evoluează și Alexi Pitu are meci acasă cu Rodez.

Dacă ambele echipe vor câștiga, atunci Metz se va clasa deasupra lui Bordeaux. Totuși, aici intervine și situația liderului: Le Havre, care, dacă pierde, ar putea, tot din cauza golaverajului, să pice pe trei, în scenariul evidențiat mai sus.

  • Astfel, totul se va decide în ultima etapă
Articol recomandat de stirileprotv.ro
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!