Stranieri

Alex Maxim in PREMIER LEAGUE! In cateva saptamani poate semna contractul carierei! Destinatia surpriza:

Alex Maxim poate semna cel mai important contract din cariera sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Mai 2015, 17:23
Data actualizarii: Joi 07 Mai 2015, 17:25

Swansea, ocupanta locului 8 din Premier League in acest moment, vrea sa-l aduca in vara pe Maxim de la Stuttgart. Presa din Tara Galilor scrie ca romanul este din nou in atentia lui Swansea, dupa ce si in urma cu cateva luni a mai fost dorit.

In iarna, clubul mentionat oferise 5 milioane de euro pentru a-l aduce pe Maxim, dar Stuttgart a refuzat sa-l lase sa plece. Atunci, romanul fusese tentat de un salariu superior celui pe care il ia in Germania, insa clubul nu i-a dat ok-ul pentru plecare.

"Avand in vedere faptul ca echipa este pe ultimul loc in clasamentul campionatului Germaniei cu trei etape inainte de finalul sezonului, cei de la Stuttgart stiu ca probabil va fi necesar sa il vanda pe unul dintre jucatorii lor apreciati, iar Swansea este favorita pentru a-l transfera", noteaza presa galeza.

Si FC Koln este interesata de serviciile mijlocasului, formatia germana fiind in prezent pe pozitia a 11-a din Bundesliga. 

Intre timp, Stuttgart este ultima in Germania, cu trei etape inainte de final si are cu patru puncte mai putin decat prima echipa aflata peste linie, Paderborn.

Alex Maxim face 25 de ani peste o luna si este cotat acum la 6 milioane de euro.

Modifică setările cookies