VIDEO EXCLUSIV Alegerea lui Ionuț Radu, aspru criticată: „Nu știu dacă a jucat 3 meciuri în 3 ani! Ești salariat, nu fotbalist!”

Situația lui Ionuț Andrei Radu (25 ani), analizată de un conducător din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 11:30
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2022, 11:46

Ionuț Andrei Radu (25 ani) va pleca de la Inter în această vară. Portarul va fi împrumutat de vicecampioana Italiei la Cremonese în următorul an. 

În sezonul recent încheiat, Radu a prins doar două meciuri la Inter, în campionat cu Bologna, 1-2, când a luftat la golul lui Sansone, și în Cupa Italiei cu Empoli, 3-2. Iar decizia românului de a rămâne la gruparea de Giuseppe Meazza atâția ani, cu toate știa că Samir Handanović (37 ani) are primplanul, nu a fost înțeleasă de Marcel Pușcaș (61 ani). Președintele celor de la FCU Craiova este de părere că Ionuț Radu avea nevoie de continuitate și de o echipă care să-i asigure prezențe constante. 

Marcel Pușcaș: „Dacă nu joci, ești prieten cu fotbaliștii!”

„Ionuț Radu e un băiat extraordinar, am dat niște exemple ca să priceapă lumea. Eu nu aș fi făcut ce a făcut Ionuț Radu. De 4 ani, după 1999, după locul 4 la Campionatul European nu știu dacă a jucat 3 meciuri în 3 ani. Nu se poate! Te numești fotbalist și ești profesionist, trebuie să joci, eu așa știu. Dacă nu, ești prieten cu fotbaliștii, stai, te uiți la ei cum joacă și te duci la casierie să îți iei banii. Asta înseamnă că ești salariat, nu fotbalist!”, a declarat Marcel Pușcaș la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

De-a lungul carierei, Ionuț Andrei Radu a evoluat numai în Italia. A jucat pentru Inter Milano, Avellino, Genoa,  Cremonese. 

Modifică setările cookies