"ALARMA la Espanyol!" Marca scrie despre problemele cu care se confrunta Galca in acest moment in Spania
Miercuri 03 Februarie 2016, 18:24

"ALARMA la Espanyol!" Marca scrie despre problemele cu care se confrunta Galca in acest moment in Spania

Costel Galca are probleme la Espanyol, dupa un debut bun in Spania. 

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Azi, 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Espanyol n-a mai reusit sa castige in campionat, iar Galca resimte presiunea din Spania. Espanyol are al doilea cel mai slab sezon din ultima decada, scrie azi Marca. Doar in sezonul 2008-2009, Espanyol statea mai prost in aceasta perioada. Mauricio Pochettino a preluat atunci echipa si a salvat-o de la retrogradare, dupa care a dus-o in cupele europene.

Espanyol a avut un sezon slab, iar sefii l-au numit pe Galca in luna decembrie. Dupa un start bun, "efectul Galca" a trecut, iar acum Espanyol e disperata dupa o victorie, altfel va ajunge in zona retrogradarii. Galca a avut parte si de un program infernal in ianuarie, cu meciuri contra Barcei, Villarreal si Real Madrid. Echipa lui Galca a avut probleme atat in aparare, cat si in atac, iar antrenorul roman a primit doar doua intariri, fundasul Duarte si portarul Arlauskis. 

Luni, Galca e obligat sa o bata pe Real Sociedad daca vrea sa aiba in continuare parte de liniste, scrie azi Marca. Espanyol are conducere noua care a cerut calificarea in Champions League in urmatorii 3 ani. 0 comentarii
Iohannis încearcă să facă pace între Guvern şi BNR. Între timp, ROBOR continuă să crească
BRAT