De ce nu joaca Pulhac la Hercules: "AICI esti tratat ca un roman: ai venit la FURAT!"

Autor: Sport.ro
Marti 26 Octombrie 2010, 14:52

	De ce nu joaca Pulhac la Hercules: "AICI esti tratat ca un roman: ai venit la FURAT!"

Cristi Pulhac nu a jucat niciun minut pentru Hercules Alicante in cele opt etape de pana acum din Primera Division.

Antrenorul lui Hercules, Esteban Vigo nu se bazeaza pe fundasul stanga venit de la Dinamo. Conform click.ro, sefii lui Alicante nu vor activa clauza de transfer definitiv pentru Pulhac care are o concurenta foarte puternica pe postul sau, Royston Drenthe, imprumutat de Real Madrid. Pulhac a prins lotul largit doar de doua ori.

"Care-i problema? Sunt nou-venit...pana ma integrez si eu...sunt o gramada de jocuri de disputat. Nu depinde de mine daca joc sau nu, tinand cont ca sunt imprumutat...daca eram definitiv, era altceva. eu imi doresc sa joc deocamdata. Normal ca nu ma mai intorc in tara pentru ca nu imi place in tara. M-am saturat de scandaluri, m-am saturat de tot. Nu cred ca s-a dus vreun roman afara si a fost titular din prima.

Toata lumea stie cum sunt romanii vazuti afara...ca natie. Exact cum esti - roman - ai venit la furat! In italia si Spania asa suntem vazuti. Asa se zice - daca salariul e bun, imi permit sa nici nu joc...Eu nu ma multumesc cu bani. Eu nu am venit doar pentru bani aici. Am venit sa joc", spune Pulhac pentru www.sport.ro

Pulhac a fost imprumutat pentru un sezon la Hercules, contra sumei de 250.000 de euro si are un salariu anual de 360.000.

Guvernul Orban 2, ultima zi de audieri. Primul pe listă: ministrul propus al Agriculturii
BRAT