48 de minute jucate la EURO 2024 au fost de ajuns! George Pușcaș negociază cu o campioană din Europa

George Puscas apoel nicosia EURO 2024 Romania Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iunie 2024, 08:27
Data actualizarii: Vineri 28 Iunie 2024, 08:28

România s-a calificat în optimile de finală ale EURO 2024 de pe primul loc în grupa E, din care au mai făcut parte Belgia, Ucraina și Slovacia.

În optimi, pentru tricolori urmează un meci de foc împotriva Olandei, echipă care a terminat pe a treia poziție în grupa D la turneul final.

George Pușcaș negociază cu APOEL Nicosia

  • Meciul România – Olanda este programat marți, de la ora 19:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

George Pușcaș nu a prins niciun meci ca titular la turneul final, însă a intrat pe parcurs în meciurile cu Ucraina (din minutul 75) și Slovacia (din minutul 67).

Totuși, se pare că minutele jucate de atacant au fost suficiente să le atragă atenția campionilor din Cipru, APOEL Nicosia. Presa din Cipru a anunțat că internaționalul român este principala țintă a celor de la APOEL Nicosia pentru consolidarea atacului și a precizat că au început deja discuțiile dintre cele două părți.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piață a lui George Pușcaș, potrivit Transfermarkt.

  • Contractul lui George Pușcaș cu Genoa va expira în vara anului 2026.

APOEL își continuă căutările. Avem detalii despre ținta numărul 1 a campionilor în atac. Potrivit informațiilor noastre, APOEL se află în discuții cu internaționalul român George Pușcaș, care se află alături de echipa sa națională în Germania la EURO 2024.

Atacantul de 28 de ani aparține de italienii de la Genoa și, în acest an, a fost împrumutat timp de 5 luni la Bari. Vor apărea vești în curând și vă vom anunța în legătură cu deznodământul acestor discuții. Cert este că negocierile sunt în desfășurare”, a scris kerkida.net.

Ce a declarat George Pușcaș înaintea meciului cu Olanda

"Nu știu dacă e o ușurare pentru olandezi că au picat cu noi. Avem o echipă compactă, bună. Nu ar trebui să se simtă relaxați. Vom fi pregătiți, avem suficient timp să ne odihnim toți jucătorii până la meci.

Trebuie să lăsăm în dulap calificarea, să o uităm acolo pentru un moment și să ne concentrăm la ceea ce avem de făcut.

Van Dijk e un jucător de top mondial, nu aș putea spune despre el ceea ce zic alții, că s-ar afla într-o criză. Eu mă gândesc cum să îl înfrunt. Mă concentrez la cum să îi depășim pe olandezi, nu sunt în măsură să analizez forma lui van Dijk.

E un moment istoric pentru România. Dacă tot am ajuns pe valul acesta incredibil al competiției, să continuăm așa! Sunt recunoscător să pot reprezenta România într-o astfel de competiție, îi mulțumesc lui Dumnezeu! Avem credința că ne putem bate și cu olandezii", a declarat George Pușcaș, în cadrul unei conferințe de presă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!