O STEA pentru Luceafarul! Campioana Romaniei merge la Mondialul de la New York cu "Ronaldo" in echipa. VIDEO

Danone Cupa Hagi Danone Danone Nations Cup Luceafarul Cluj Stralucim pentru visul american
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 August 2017, 22:09
Data actualizarii: Sambata 26 August 2017, 22:31

Timpul zboara pentru pustii Romaniei, care mai au doar o luna pana la Mondialul Danone de la New York. Luceafarul Cluj va evolua pentru Romania la turneul final la care vor mai participa alte 31 de tari si cei mai tari pusti ai acestora. Afla AICI mai multe despre competitie.

Luceafarul Cluj vrea sa straluceasca pentru pentru Romania la Mondialul Danone de la New York, iar formatia ardeleana isi prezinta cel de-al 5-lea fotbalist.

Luceafarul se lauda cu adevarate "stele" in atac. Campioana Romaniei la juniori categoria 12 ani are marcatori de clasa, cu aspiratii inalte. Inalte pana la Messi si Ronaldo!

Alin Ferenti este mijlocas ofensiv, dar a impresionat la faza nationala prin calitatile de marcator. Ca un veritabil golgheter, el poarta numarul 9 la Luceafarul si spune ca isi doreste ca intr-o buna zi sa ajunga pe Santiago Bernabeu! Pana atunci, el vrea sa dea goluri pe Red Bull Arena din New York!

Danone Nations Cup, cel mai important eveniment global de fotbal pentru copii, va avea loc intre 22 si 24 septembrie in Statele Unite ale Americii.

Cupa Hagi Danone prezinta in fiecare saptamana cate doi pusti din echipa Luceafarului, mica noastra nationala cu sanse mari la un titlu mondial!

Urmareste toate aventurile pustilor Romaniei la Danone Nations Cup si pe pagina de Instagram a Cupei Hagi Danone.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!