Cu el incepe echipa care va juca pentru Romania la Mondialul pustilor de la New York! Portarul DE NETRECUT care promite sa inchida poarta: VIDEO

Cupa Hagi Danone Danone Danone Nations Cup Luceafarul Cluj Stralucim pentru visul american
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 August 2017, 22:10
Data actualizarii: Sambata 26 August 2017, 22:36

Timpul zboara pentru pustii Romaniei, care mai au doar o luna pana la Mondialul Danone de la New York. Luceafarul Cluj va evolua pentru Romania la turneul final la care vor mai participa alte 31 de tari si cei mai tari pusti ai acestora. Afla AICI mai multe despre competitie.

Danone Nations Cup, cel mai important eveniment global de fotbal pentru copii, va avea loc intre 22 si 24 septembrie in Statele Unite ale Americii, iar campionii Romaniei, pustii Luceafarului Cluj, se pregatesc intens!

Luceafarul vrea sa reuseasca cea mai importanta performanta pentru Romania la turneul final Danone Nations Cup si isi pune sperantele in cei 12 tineri talentati care vor merge sa joace pentru trofeul care se va decerna pe Red Bull Arena din New York.

Cel de-al saselea component al formatiei clujene este Patrik Kis si este portar! El a fost de netrecut in finala la nivel national, castigata de Luceafarul cu 2-0 impotriva lui Dinamo.

Patrik apara poarta Academiei Luceafarul Cluj de doi ani si spune ca este cel mai mare fan al neamtului Manuel Neuer, campion mondial cu nationala tarii sale.

Urmareste toate aventurile pustilor Romaniei la Danone Nations Cup si pe pagina de Instagram a Cupei Hagi Danone.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!