FOTO „Unde începe viața și dragostea nu se termină niciodată!” Starul de 18 ani al lui United a anunțat că devine tată după ce a semnat prelungirea 

Alejandro Garnacho Manchester United Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 30 Aprilie 2023, 22:33
Data actualizarii: Duminica 30 Aprilie 2023, 22:33

Alejandro Garnacho (18 ani) s-a remarcat în acest sezon alături de Manchester United, cu care și-a prelungit contractul recent. 

Tânărul fotbalist argentinian a crescut la academia „diavolilor”, iar în iulie 2022 a foost promovat la echipa mare. Alejandro Garnacho este unul dintre jucătorii de perspectivă ai fotbalului mondial, iar la două zile după ce a semnat un nou contract cu Manchester United a mai făcut un anunț important. 

Alejandro Garnacho va deveni tată la 18 ani 

Alejandro Garnacho a anunțat, prin intermediul unei postări pe Instagram, că el și iubita lui, Eva Garcia, vor deveni părinți. Mai mult, fotbalistul a dezvăluit și că va avea un băiețel și a divulgat și numele acestuia: Enzo, alături de un mesaj emoționant. 

„Unde începe viața și dragostea nu se termină niciodată...Am plănuit venirea ta pe lume, iar faptul că știm că vei fi aici pentru a ne completa viețile ne umple de dragoste și emoție. 

Nu putem explica ceea ce simțim legat de faptul că ne putem îndeplini acest vis mare pe care îl aveam. Numărăm zilele până când te vom cunoaște. Tati și mami te iubesc deja mult, Enzo”, se arată în mesajul celor doi. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!