„Oracolul din Bălcești”, premoniție sumbră privind viitorul României: „Dacă se termină războiul, intrăm în colaps”

Dumitru Dragomir Romania Ucraina Stiri Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Ianuarie 2024, 11:49
Data actualizarii: Duminica 07 Ianuarie 2024, 11:55

Dumitru Dragomir este de părere că, paradoxal, România va suferi extrem de mult în momentul în care războiul din Ucraina va înceta.

Au trecut aproape doi ani din momentul în care Rusia a atacat Ucraina, iar lucrurile par departe de a reveni la normal.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal și fost parlamentar, este de părere că războiul va mai dura cel puțin un an și-i prevede un viitor sumbru României începând cu acel moment.

Potrivit lui Dragomir, țara noastră va intra în colaps imediat ce în Ucraina se va restaura pacea, deoarece toate eforturile lumii occidentale se vor concentra pe reconstrucția țării vecine, iar muncitorii și firmele vor trece granița în cautarea unor venituri mai mari.

„Dacă se termină războiul repede, România va intra în colaps, rețineți ce vă spun. De exemplu, dacă războiul se termină într-o lună, România intră în colaps. Muncitorii, în proporție de 60-70%, trec granița ușor în partea cealaltă și se duc să reconstruiască Ucraina.

Care va fi finanțată de America și de Europa. Care nu fug aici, fug în Israel că trebuie să refacă atât Gaza, cât și Israel. Sunt zob! Care nu se duc aici, fug la cele două cutremure din Turcia că sunt patru orașe năruite.

Astfel, nu ne va ajunge fierul nici pentru clădirile din Turcia, European și Mondial, dar pentru Ucraina și restul?”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Rezervele valutare ale Ucrainei au crescut cu 42% în 2023 graţie unor ajutoare occidentale "fără precedent"

Rezervele valutare ale Ucrainei au crescut cu 42% pe parcursul anului trecut, graţie unui sprijin financiar extern "fără precedent", ajungând la un nivel de 40,5 miliarde de dolari la data de 1 ianuarie 2024, a anunţat vineri Banca Naţională a Ucrainei.

Datele oficiale arată că de la începutul războiului şi până în prezent Ucraina a primit ajutoare financiare în valoare de peste 73,5 miliarde de dolari.

Banca Naţională a Ucrainei a precizat că, în 2023, Uniunea Europeană a fost cel mai important susţinător financiar al Ucrainei, în condiţiile în care i-a transferat aproximativ 19,7 miliarde de dolari.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!