GALERIE FOTO „Mândră de tine, iubire!” Dimitrov a câștigat meciul și i-a transmis un mesaj Mădălinei Ghenea, care a reacționat imediat 

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Mai 2023, 22:11
Data actualizarii: Miercuri 24 Mai 2023, 22:12

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov (32 ani, 33 ATP) au confirmat că formează un cuplu. 

Actrița-model Mădălina Ghenea formează un cuplu cu unul dintre cei mai atrăgători jucători de tenis, bulgarul Grigor Dimitrov. Cei doi au confirmat relația prin postări pe rețelele sociale, unele dintre ele fiind șterse între timp, însă sportivul a ținut să își arate sentimentele față de româncă la ultimul meci jucat. 

Dimitrov a jucat în optimile de finală ale turneului ATP de la Genva cu Carballes Baena (58 ATP) și s-a impus în minimum de seturi, 6-1, 6-4. După ce a câștigat, așa cum se obișnuiește, bulgarul a mers să semneze pe o cameră și i-a transmis un mesaj iubitei sale, scriind scurt „amore” (n.r. iubire). 

Ce a postat Mădălina Ghenea după ce Grigor Dimitrov i-a dedicat victoria 

Imediat după meci, Mădălina Ghenea a postat o captură cu momentul în care Grigor Dimitrov semna pe cameră, alături de mesajul: „Mândră de tine, IUBIRE!”, etichetându-l. Acesta a repostat imediat postarea modelului, alături de un emoji în formă de inimă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!