„M-am gândit că ar fi trebuit să reacționez în fața ei!” Dan Alexa vorbește despre pumnul încasat de la Anamaria Prodan: „Toți mă atacau!”

Dan Alexa anamaria prodan Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 12:23
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 12:25

Dan Alexa a vorbit despre scandalul cu Anamaria Prodan la aproape patru ani de la incident. 

Antrenorul lui FC Brașov a fost surprins în ipostaze șocante în perioada în care era antrenorul Astrei, după un meci cu FC Botoșani. Dan Alexa a fost filmat în timpul unei discuții aprinse pe care o avea cu agentul său, Anamaria Prodan, care i-a dat și un pumn. 

După acel moment, s-a scris că cei doi ar avea legături intime, însă atât agentul cât și antrenorul au negat vehement, spunând că discuțiile au fost legate de neînțelegeri pe tema meciului Astrei. Deși nu s-a implicat în scandal la acel moment și și-a arătat sprijinul față de soția sa, Laurențiu Reghecampf a vorbit în urma despărțirii și despre episodul controversat, spunând că ar fi trebuit să renunțe de atunci la căsnicie. 

Dan Alexa a vorbit recent despre scandalul major, spunând că a fost deranjat la început, însă că se felicită că nu a reacționat la pumnul încasat. 

Dan Alexa, dezvăluiri despre momentul scandalului cu Anamaria Prodan 

Antrenorul a recunoscut că i-a fost afectată serios imaginea în urma incidentului, dar și faptul că nu mai ține legătura cu cea care îi este încă agent. 

„Nu mi-a căzut bine, dar pe mine mă interesează ce zice lumea? M-a deranjat la început. M-am gândit chiar că ar fi trebuit să reacționez imediat în fața Anei, dar acum mă felicit că n-am făcut-o. Mă atacau toți, ”băi, te-a lovit, a dat Prodanca în tine!”, a fost o nebunie un timp. 

M-a afectat foarte mult, în special la nivelul percepției publice, ceea ce nu mi s-a părut deloc corect. Eram, totuși, un antrenor pe val, tânăr, cu trei promovări la activ, cu perspective interesante, iar lumea mă judeca strict după acel moment cu Ana. Asta chiar m-a deranjat. Dar ce pot să mai schimb? 

Ținem foarte rar legătura. Nu știu dacă am vorbit de cinci ori în ultimii trei ani. Dar eu am în continuare contract cu ea. Dacă se întâmplă vreodată să-mi găsească o echipă, să fie bine pentru mine și familia mea, n-am nicio problemă să colaborăm. Pe meserie, Ana e foarte bună, nu-i poți lua meritele”, a declarat Dan Alexa conform playsport

Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre episodul Alexa 

„În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu?

Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe (n.r. fiul lor de 13 ani), în rest nimic. M-a deranjat foarte tare scandalul cu Alexa. Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci.

Da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva”, a declarat Reghecampf la podcast „Acasă la Măruță”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!