GALERIE FOTO „L-am iertat de foarte multă vreme!” Declarații surprinzătoare ale Anamariei Prodan despre Laurențiu Reghecampf: „O să îl iubesc toată viața!”

anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 14:46
Data actualizarii: Vineri 15 Aprilie 2022, 14:59

Situația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare departe de a fi lămurită, iar agentul a făcut declarații de-a dreptul surprinzătoare. 

Anamaria Prodan (49 ani) și-a atacat dur soțul cu fiecare apariție, după ce antrenorul Universității Craiova și-a refăcut viața cu iubita sa, Corina Caciuc, cu care așteaptă și un băiețel, dorind astfel să divorțeze de ea. Agentul a avut numeroase derapaje atât la adresa lui Laurențiu Reghecampf, cât și la adresa iubitei sale, însă acum și-a schimbat discursul. 

Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, ce poate fi urmărit și pe VOYO.RO, Anamaria Prodan și-a schimbat discursul la adresa soțului său, vorbind și despre posibilitatea unei împăcări de acesta. 

„L-am iertat de foarte multă vreme!” Declarații surprinzătoare ale Anamariei Prodan despre Laurențiu Reghecampf

„Eu l-am iertat de foarte multă vreme. Dar să trăim iarăși ca soț și soție? Nu cred! Niciodată nu spun niciodată, tot pe capul nostru o să cadă, tot la noi o să se întoarcă. 

Eu n-am niciun regret în viața asta. Nici că m-am măritat cu Reghecampf, aș mai face-o de 10 ori la fel. Îl iubesc, o să-l iubesc toată viața. N-am ascuns niciodată: l-am iubit pe Laurențiu Reghecampf cu toată puterea universului și o să-l iubesc toată viața, dar îl iubesc pe cel pe care-l cunosc eu”, a spus Anamaria Prodan în podcastul lui Damian Drăghici. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!