GALERIE FOTO Sarah Dumitrescu, fata Anamariei Prodan, atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „A decăzut rău! Când nu ai valoare te faci de râs!”

Sarah Dumitrescu anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Aprilie 2022, 13:59
Data actualizarii: Sambata 09 Aprilie 2022, 14:20

Recent a avut loc prima înfățișare de divorț pentru Anamaria Prodan (49 ani) și Laurențiu Reghecampf (46 ani).

Impresarul a mers la Tribunal alături de fiica sa, Sarah Dumitrescu (22 ani) și de Laurențiu Reghecampf Junior, în timp ce antrenorul Universității Craiova a mers însoțit de Luca Reghecampf, fiul său din prima căsătorie. 

Sarah, fiica Anamariei Prodan din prima căsătorie, cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, i-a călcat pe urme tatălui său și este jucătoare de baschet la un colegiu din Statele Unite ale Americii. Sarah joacă pentru echipa feminină Cal Poly Mustangs, reprezentanta celor de la California Polytechnic State University în Big West Conference. 

Sarah Dumitrescu, mesaj dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Tânăra, care a fost crescută și ea de tehnicianul oltenilor, a vorbit despre Laurențiu Reghecampf, având cuvinte dure la adresa sa. Deși a dezvăluit că încă ține la el, Sarah nu s-a abținut și a declarat că tatăl său vitreg „a decăzut rău de tot”. 

„A decăzut rău de tot. Noi îl iubim foarte mult, asta nu se schimbă, dar nu pot să îl văd așa de rău. A ajuns să râdă lumea de el, nu înțeleg cum a ajuns aici. Mama ne-a învățat mereu că trecutul te urmărește toată viața, poate va învăța și el acest lucru. Când vrei să ieși în față și nu ai valoare te faci din ce în ce mai mult de râs”, a declarat Sarah Dumitrescu potrivit playsport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!