„În fiecare seară îmi spunea să mergem la cazinou!” Fosta iubită a lui Achim, dezvăluiri despre dependența jucătorului care a pariat pe propriile echipe: „Mi-a cerut câte 2-3.000 de euro”

Cosmin Achim Daniela Tatara Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Martie 2023, 18:09
Data actualizarii: Joi 09 Martie 2023, 18:11

Cosmin Achim (27 ani) este anchetat de Departamentul de Integritate al Federației Române de Fotbal, fiind acuzat că a pariat pe meciuri din prima ligă a României. 

Jucătorul care și-a reziliat recent contractul cu Petrolul Ploiești este acuzat că ar fi pariat chiar și pe meciurile echipelor pentru care evolua, FC Voluntari și ulterior Petrolul. Acesta și-a reziliat contractul cu „lupii galbeni” invocând motive personale, iar în cazul anchetei, cea suspectată că ar fi trimis către FRF și LPF dovezile a fost Daniela Tatara, fosta sa iubită. 

Cei doi au avut o relație ce a durat 4 ani și s-au despărțit în septembrie 2022, motivul fiind dependența de jocuri de noroc a fotbalistului. Daniela Tatara a vorbit într-un interviu acordat pentru GSP despre situația lui Achim, oferind detalii legate de relația lor.

Cosmin Achim, dependent de jocuri de noroc: „După 5-6 luni mi-a cerut cam 2.000-3.000 de euro!”

Daniela a povestit despre problemele pe care Cosmin Achim le are din cauza jocurilor de noroc, probleme de ordin financiar, care l-au făcut să aibă o datorie considerabilă și față de fosta sa parteneră. 

„Problemele lui au apărut din cauza jocurilor de noroc, cazinourilor. Cred că mi-am dat seama de problemele lui la 4-5 luni de când ne-am cunoscut. Nu eram în permanență cu el și le-am descoperit treptat, din cauza problemelor care s-au creat am intrat în cercul lui de prieteni și așa am ajuns să îl cunosc cu adevărat, să îi știu viciile, am descoperit dependența lui de jocurile de noroc. Eu nu am făcut parte din aceste cercuri de oameni și nu știam cum reacționează un om care are aceste probleme.

Am încercat să merg cu el la psiholog, ca el să nu ajungă într-o stare degradantă. Din păcate, nu am reușit. Mi-am dat seama în momentul în care noi am fost în Barcelona în primele luni. În fiecare seară îmi spunea să mergem la cazinou. Eu habar nu aveam. Și eu am intrat în cazino, dar pentru a mă distra, nu a câștiga.

Am jucat și eu, am fost în La Vegas, Monaco, dar am jucat pentru distracție, nu pentru bani. El mă atrăgea mereu în locul acela și am început să am dubii. Apoi ne-am întors la activitățile noastre normale, iar el a început să aibă probleme cu banii și mă întrebam cum de ajunge să nu aibă niciun ban. Nu juca sume foarte mari, 500-1.000 de euro. Jucam împreună. Blackjack, ruletă. Astea le-am făcut amândoi, nu îl acuz, dar de atunci mi-am dat seama de dependența lui.

După 5-6 luni mi-a cerut cam 2.000-3.000 de euro. Spunea că are datorii către colegi, prieteni. El avea problemele astea de foarte mulți ani, nu de când m-a cunoscut. Datoriile se strâng, iar când ele depășesc nivelul salarial, intri în colaps.

«Luna această o să încasez salariu și mi-ar mai trebui 2.000-3.000, apoi la următorul salariu îți restitui banii», așa îmi spunea. Normal că nu i-am mai văzut. Am continuat să îl ajut pentru că simțeam că poate face ceva cu viitorul lui. Eu nu am pus accentul pe bani, am pus accentul pe viitorul și viața lui.

Chiar dacă banii sunt greu de recuperat, în situația în care este el astăzi. Noi am stabilit o sumă de comun acord, 50.000 de euro. Eu nu am stat să calculez, am stabilit de comun acord la această sumă”, a relatat Daniela Tatara conform Gsp

Fosta iubită acuzată că „l-a dat de gol” a răspuns: „Nu am trimis mail-uri la FRF și LPF!”

Totodată, Daniela a relatat și ce s-a întâmplat cu fostele cluburi ale lui Achim, dezvăluind că a comunicat cu oficialii lui FC Voluntari, însă că nu era la curent cu situația de la Petrolul. Fosta iubită a spus și că nu a trimis ea niciun mail cu dovezi incriminatorii către FRF și LPF. 

„Eu am luat legătura cu FC Voluntari în decembrie, pentru a discuta despre problemele lui, pentru a-l proteja, să nu ajungă în situația în care este astăzi. Am discutat despre datoriile lui față de mine. Clubul a spus că va primi niște salarii. Eu am sunat pentru că nu mai aveam acces la conturile lui. Am fost împuternicită pe conturile lui până în noiembrie. 

Am început să îi cer din banii pe care trebuia să îi primesc de la el, iar pentru ca eu să nu văd datoriile, m-a scos de pe cont. Îl întrebam când poate să îmi dea banii, nu puteam avea încredere în el. I-am spus că o să contactez clubul. Am sunat să mă interesez dacă el a încasat bani de la club. 

Mi-a făcut un transfer de 2.000 de euro după Crăciun, iar de atunci nu am mai primit nimic. Eu aveam promisiunea că îmi va da lunar cam 2.000 de euro. Spunea că dacă nu ia bani nu are cum să îmi dea. Nu știu nici azi dacă el a primit salariile sau nu.

Nu știu nimic despre Petrolul. Eu nu știam că a plecat, mi-a trimis cineva știrea. Eu discutasem cu el în urmă cu 3-4 zile, fusese titular. Când i-am trimis știrea și l-am întrebat, m-a acuzat că am trimis mail-uri căte FRF și LPF. Nu am făcut nimic, nu există mail dat de mine către cineva. Nu sunt date de mine”, a adăugat Daniela.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!