„Crezi că sunt o idioată?!” Starul lui Manchester City, scandal pe plajă cu iubita, care a zbierat la el sub privirile tuturor

Phil Foden Rebecca Cooke Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 15:20
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 15:21

Fotbaliștii profită de puținele zile rămase libere pentru a se bucura de vacanță, înainte de reluarea sesiunilor de pregătire pentru următorul sezon. 

Phil Foden (22 ani) a mers alături de iubită, Rebecca Cooke, cu care are și un băiețel împreună, Ronnie, la mare. Cei doi sunt într-o relație de mulți ani, însă fotbalistul a fost surprins în repetate rânduri în compania altor femei. 

Foden și Rebecca au mers în Corfu în vacanță, însă nu par a se bucura deplin de ea. Publicația The Sun a publicat un clip în care fotbalistul lui City apare alături de iubită, care țipă la el furioasă, după o dispută avută.

„Crezi că sunt o idioată?!” Phil Foden, scandal pe plajă cu iubita 

În videoclip, cei doi sunt surprinși plecând de pe plajă, cu căruțul băiețelului fiind duși de cei de la securitate, în timp ce Rebecca zbiară către fotbalist: „Crezi că sunt o idioată?!”, sub privirile șocate ale celor aflați la plajă. 

„Nu putem merge cu tine nicăieri, asta se întâmplă întotdeauna”, i-a reproșat iubita lui Foden. 

Cei doi s-au certat în fața tuturor, după ce Rebecca i-a luat telefonul și i l-a controlat în timp ce jucătorul lui Manchester City se afla în apă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!