„Băi, băi, du-te, bă, de aici cu treningul ăla!” Șumi Show pe aeroport! A refuzat să facă poză cu un fan până nu s-a dezbrăcat

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Decembrie 2023, 20:44
Data actualizarii: Duminica 24 Decembrie 2023, 20:45

Marius Șumudică (52 ani) s-a întors în țară pentru a petrece Crăciunul alături de familie. 

Gaziantep a învins-o pe Karagumruk cu 3-0 în campionat, iar doar la câteva ore Marius Șumudică a zburat spre România și a aterizat la miezul nopții. Antrenorul român a vorbit în aeroport despre fotbal, însă a avut și o ieșire la adresa unui fan, care dorea să facă o poză cu el. 

Marius Șumudică s-a luat de un fan din cauza hainelor sale

În timp ce dădea declarații, în apropierea lui Marius Șumudică stătea un fan, care aștepta să încheie pentru a face o poză cu el. Cu toate astea, antrenorul s-a enervat când a văzut că acesta avea o geacă de trening care era inscripționată cu emblema de la FCSB. 

„Băi, băi, băi, du-te, bă, de aici cu treningul ăla! N-auzi să te duci de-aici?!”, i-a strigat Șumudică în momentul în care l-a văzut pe tânăr că-l așteaptă pentru a face poză. 

Băiatul însă nu a cedat, iar pentru a obține fotografia, a ales să își dea jos bluza de trening cu FCSB. Marius Șumudică a cedat și a făcut o poză cu băiatul la final. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!