Vin Diesel, aparitie impunatoare la premiera F9: The Fast Saga. Actorul este intr-o forma fizica de invidiat la aproape 54 de ani  

Vin Diesel F9: The Fast Saga Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Iunie 2021, 14:11
Data actualizarii: Duminica 20 Iunie 2021, 14:11

Vin Diesel este unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood, unul dintre atuurile sale fiind fizicul impresionant. 

In iulie urmeaza sa implineasca 54 de ani, insa Vin Diesel reuseste sa isi ascunda varsta cu brio. Starul american este unul dintre cei mai cunoscuti actori de la Hollywood, unul dintre rolurile care l-au facut celebrul fiind cel din seria Fast&Furious.

Dupa mai multe amanari ale lansarii celei de-a noua parti, din cauza pandemiei de COVID-9, F9: The Fast Saga a ajuns la momentul mult asteptat, al premierii, un eveniment fastuos avand loc la Los Angeles. 

Imbracat intr-un costum negru, Vin Diesel a aratat impecabil pe covorul rosu de la TCL Chinese Theatre, iar outfit-ul ales i-a pus in valoare fizicul spectaculos. 

Aparitia este cu atat mai impresionanta, cu cat in urma cu cativa ani, paparazzi l-au surprins pe actor intr-o ipostaza neasteptata, cu colacei si burta.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos! sursa foto: ProfiMedia/Getty Images

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!