VIDEO FABULOS | "Taticul calaret" s-a mutat in noua casa! Catalin Morosanu s-a ocupat de tot, iar acum tanarul poate duce o viata normala: "Nu am crezut ca se va intampla asta!"

Catalin Morosanu sergiu ciobotariu Stiri VIDEO FABULOS |"Taticul calaret" s-a mutat in noua casa! Catalin Morosanu s-a ocupat de tot, iar acum tanarul poate duce o viata normala
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Aprilie 2020, 22:18
Data actualizarii: Vineri 10 Aprilie 2020, 22:23

Tanarul care a fost surprins calare in drum spre maternitate s-a mutat in noua casa.

Sergiu Ciobotariu, tanarul care a devenit viral pe internet prin faptul ca a fost surprins calare pe un cal in drum spre maternitate, unde sotia lui a nascut, s-a mutat in noua sa casa. Povestea tanarului l-a impresionat pe Catalin Morosanu, care i-a facut rost de o casa. Astazi au aparut imagini din noua casa a lui Sergiu, iar tanarul poate duce o viata normala incepand de acum.

"Sincer sa va spun nu am crezut ca in doua saptamani vom reusi sa strangem banii necesari si sa luam si casa. Sunt foarte bucuros, multumesc tuturor romanilor care au donat. Nu stiu daca pot sa fac un pomelnic mare la biserica, dar o sa li se intoarca inzecit tuturor care au donat", a declarat Catalin Morosanu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!