VIDEO: Cel de-al doilea gol dedicat pe Sport.ro de userii www.sport.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Iunie 2011, 18:01
Data actualizarii: Miercuri 08 Iunie 2011, 18:16

www.sport.ro, primul site de sport din Romania! Iti multumim si te cinstim: iti dedicam un gol pe zi si iti dam mesajele la televizor! Transmite mesajul pe pe www.facebook.com/www.sport.ro

Castigatorul celui de-al doilea gol dedicat e Sopy Ady, cu urmatorul mesaj: “dedic golul pentru: mircea sandu, razvan lucescu, emil boc, elena udrea, marian dragulescu, cabral, trombetta si nu in ultimul rand pt obama!”. :)

Dedica si tu un gol! Mecanismul e simplu: Voi postati pe pagina noastra de Facebook un comentariu prin care spuneti cui si de ce vreti sa dedicati un gol. Iar comentariul care primeste cele mai multe like-uri (pana la ora 17:00) apare a doua zi la TV la Sport.ro in fiecare calup de publicitate, la Stirile Sport.ro de la 12:00, 18:00 si 21:00 si pe site-ul www.sport.ro, cu un supergol dedicat si personalizat din Europa League.

Inevitabilul s-a produs! Cel mai iubit site de sport din Romania, www.sport.ro, este si oficial cel mai vizitat si cel mai citit in luna mai, dupa istoria masurata a internetului romanesc publicata de SATI.

Cu un nou record de afisari pentru un site de continut (71.827.320, cu 78% mai mult decat gsp.ro), cu un nou record de vizite (primul site care depaseste 15 milioane de vizite in istoria SATI, cu 2,3 milioane mai mult decat gsp.ro) si cu peste 2 milioane de vizitatori unici, www.sport.ro a fost in luna mai lider overall in 20 din 31 de zile la unici si lider absolut la categoria Sport.ro in fiecare zi la toate capitolele (unici, vizite, afisari)!

La capitolul site-uri de mobil, m.sport.ro e cel mai vizitat din Romania, cu un nou record (1.126.886 de vizite), si cel mai citit (3.844.979 de afisari, cu 300.000 mai mult decat locul 2, m.click.ro). Next level: Superamicale LIVE VIDEO pe www.sport.ro si pe m.sport.ro - Ucraina-Franta, Brazilia-Romania si Polonia-Franta.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!