Victor Pițurcă, discurs despre prietenie! Singurul om pe care îl consideră prieten: „Vorbim în fiecare zi!”

Victor Piturca Cristi Borcea Viorel Paunescu Stiri Victor Pițurcă
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Octombrie 2023, 11:59
Data actualizarii: Miercuri 11 Octombrie 2023, 12:03

Victor Pițurcă, fostul selecționer al României, a vorbit despre prietenie adevărată și a dezvăluit numele celui pe care îl consideră singurul său prieten.

„Piți” susține că singurul om din afara familiei sale cu care are o relație mai apropiată este Viorel Păunescu. Pe el îl sună zilnic și el este singurul în care are încredere deplină.

„Un prieten adevărat înseamnă să fie ca fratele tău, ca tatăl tău, așa văd eu prietenia. Am avut pe parcursul vieții oameni alături de care m-am simțit foarte bine, dar au fost trecători.

Singurul cu care am rămas într-o relație este domnul Viorel Păunescu, cu el vorbesc în fiecare zi de câteva ori, cu care mă văd, în care am încredere.

Viorel Păunescu, singurul prieten al lui Pițurcă

Și cu Cristi (n.r. - Borcea), el a apărut mai târziu, da, acum suntem prieteni, mergem la plimbare, mi-a spus cum a spart televizorul când a spart Cupa Campionilor, îmi povestește.

Sigur, e foarte greu să ai un prieten adevărat și nici nu știu dacă există. Poate există”, a spus Victor Pițurcă, în cadrul podacstului „Ameritat cu Nasrin”.

Victor Pițurcă este un fost fotbalist român, câștigător al Cupei Campionilor Europeni, care acum activează ca antrenor, fiind liber de contract. Ultima oară, a antrenat clubul Universitatea Craiova. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!