Vești de neratat în această seară în Las Fierbinți: Elvis e în viață! ”Știam eu că trăiește...”

Las Fierbinti Pro TV Voyo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 12:05
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 12:07

În doar câteva ore, cele mai iubite personaje de comedie revin la PRO TV într-un episod ce nu trebuie ratat din Las Fierbinți! Ca în fiecare joi, porția dublă de comedie vine cu momente încărcate de voie bună, râsete și întâmplări din cale afară de neașteptate. Se pare că primarul Vasile își pregătește un moment important din viață, iar Gianina va descoperi că Elvis trăiește... sau nu?!

Un simplu mesaj primit pe telefon o va face pe Gianina să simtă că ziua i s-a schimbat total și că a primit cel mai frumos cadou. ”El e... Ce norocoasă sunt! Știam eu că trăiește”, va spune ea când o va suna pe Aspirina să îi dea vestea cea mare. Se pare că Elvis trăiește, e în Fierbinți și vrea să o cunoască pe Gianinuța. Oare chiar așa să fie? Sau cineva vrea doar să-i facă o farsă?

Vasile are și el probleme serioase! Pare decis să-și pregătească... înmormântarea! Dar pentru asta simte nevoia să fie extrem de atent la fiecare detaliu organizatoric. Pe Rață îl va testa dacă poate conduce un dric, pe Robi îl va trimite să afle părerile oamenilor din jur despre el, iar alte activități va avea și pentru Firicel și Celentano. Să aibă cu adevărat Vasile ceva probleme de sănătate? Descoperim în curând.. 

Tot atunci vom afla și ce probleme are Celentano și de ce va merge supărat la primărie pentru a depunde o plângere extrem de serioasă: ”Vreau să reclam tot Universul. E împotriva mea”. 

Cum va decurge întâlnirea Gianinei cu Elvis și cum vor reacționa sătenii la toate lucrurile pe care le pregătește Vasile, aflăm în această seară, de la 20:30, într-un nou episod din Las Fierbinți, pe PRO TV sau, în avans, pe VOYO. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!