Peste 2,3 milioane de români au fost cu ochii pe lansarea noului sezon Las Fierbinți. Episodul a fost lider absolut de audiență!

Las Fierbinti Pro TV Voyo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Februarie 2024, 12:37
Data actualizarii: Miercuri 14 Februarie 2024, 12:38

Aseară, cei de acasă s-au bucurat din plin de primul episod al noului sezon Las Fierbinți și au urmărit cu sufletul la gură aventurile celor mai îndrăgite personaje. Serialul a fost lider absolut de audiență.

După multe încercări, Bobiță a aflat de ce Giani era atât de supărat pe Dorel: „M-a lucrat pe la spate și nu mi-a zis nimic. Acum are un business, se descurcă, face o grămadă de bani și de mine s-a spălat pe mâini, a uitat de Giani!”, a povestit acesta abătut. 

Între timp, Dalida a încercat să le convingă pe Aspirina și Gianina să o ajute să îi vină de hac vânzătoarei de la Oaie, care i-a refuzat banii atunci când a vrut să achite niște produse: „Am o rugăminte... vreau să-i dau o lecție vânzătoarei de la Oaie, că s-a pus cu cine nu trebuie!

Planul e simplu: vreau să conving câți mai mulți oameni din sat să plătească cu monede la Oaie. Numai cu monede! De 5, de 10, de 50 de bani, nu contează, monede să fie. Dacă ne unim toți forțele, planul nostru nu are cum să dea greș. Tu postezi pe internet, eu merg din poartă în poartă. Nu are cum să ne refuze pe toți, că altfel o paște falimentul”, a explicat Dalida. Însă aceasta s-a ciocnit de un refuz din partea prietenelor sale. 

Aseară, primul episod din noul sezon Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:29 – 21:28. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 13.0 puncte de rating și 33.7% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 5.1 puncte de audiență și 13.2% share. De-a lungul difuzării, peste 2.3 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:15, aproape 2.6 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor cu ochii pe PRO TV!

În această seară, secretara primarului nu se va lăsa păgubașă, așa că va apela la Robi pentru a se răzbuna pe vânzătoarea de la Oaie: „Dalido, te ajut eu. Dacă nu eu... atunci cine?”, îi va spune polițistul Dalidei. Pentru a-și duce la bun sfârșit planul, aceasta îi va da lui Robi un borcan plin cu monede. De ce polițistul îi va duce banii lui Ardiles, vom afla în această seară. 

Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul este disponibil și pe VOYO. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!