GALERIE FOTO Un star brazilian, pe lista profesoarei de engleză interzisă de soțiile fotbaliștilor. Arată spectaculos și a participat la concursuri de Miss

Richarlison sara duque Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Aprilie 2023, 17:01
Data actualizarii: Duminica 09 Aprilie 2023, 17:20

Premier League reprezintă unul dintre cele mai competitive campionate, iar jucătorii apelează la orice trucuri pentru a se integra cât mai bine. 

Unul dintre obiectivele pe care le au este să comunice cât mai bine în limba engleză, motiv pentru care anumiți fotbaliști apelează la cursuri de limba engleză pentru a-și îmbunătăți vocabularul.

Sara Duque (30 de ani) este un antrenor de limbi străine care îi ajută pe jucători în acest sens, aceasta vorbind fluent șase limbi, printre care portugheză, engleză, germană, franceză și spaniolă. 

Richarlison a apelat la ajutorul profesoarei de engleză
 

De curând, Sara Duque a anunțat că a început colaborarea cu Richarlison, jucătorul lui Tottenham.

"De la golul spectaculos marcat la Cupa Mondială la îmbunătățirea abilităților de a comunica, sunt încântată să încep colaborarea cu Richarlison. Îmi place să lucrez cu jucători ambițioși", a scris aceasta pe contul de Instagram.

Publicația The Sun a dezvăluit că soțiile anumitor fotbaliști nu sunt foarte încântate de prezența profesoarei în viața lor, ținând cont că aceasta arată foarte bine, motiv pentru care le-au interzis să mai participe la cursurile ei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!