GALERIE FOTO Profesoara de limba engleză, interzisă de soțiile fotbaliștilor din Premier League. Cât de bine arată tânăra care stârnește gelozii

sara duque Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Martie 2023, 21:12
Data actualizarii: Sambata 11 Martie 2023, 21:23

Jucătorii străini care ajung în Premier League fac orice pentru a se integra cât mai bine.

Unul dintre obiectivele pe care le au este să comunice cât mai bine în limba engleză, motiv pentru care anumiți fotbaliști apelează la cursuri de limba engleză pentru a-și îmbunătăți vocabularul.

Sara Duque (23 de ani) este un antrenor de limbi străine care îi ajută pe jucători în acest sens, aceasta vorbind fluent șase limbi, printre care portugheză, engleză, germană, franceză și spaniolă. 

De curând, tânărara l-a ajutat pe Julian Alvarez, fotbalistul lui Manchester City, proaspăt campion mondial cu naționala Argentinei: ”Progres impresiuonant, într-o perioadă atât de scurtă. Sunt foarte mândră de elevul meu!”. 

”În fotbal, comunicarea clară între jucători este esențială pentru a executa strategii, pentru a lua decizii într-o fracțiune de secundă și pentru a atinge obiectivele echipei”, a povestit tânăra.

Totuși, publicația The Sun a dezvăluit că soțiile anumitor fotbaliști nu sunt foarte încântate de prezența profesoarei în viața lor, ținând cont că aceasta arată foarte bine, motiv pentru care le-au interzis să mai participe la cursurile ei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!