Un spectacol fenomen, două butoane aurii și momente de neuitat! Românii au talent, lider absolut de audiență la premieră

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Februarie 2024, 10:17
Data actualizarii: Sambata 10 Februarie 2024, 10:18

”Ne-a lăsat pe toți cu gurile căscate”, a spus aseară Andi Moisescu la finalul unui număr care l-a impresioant atât pe el, cât și pe restul colegilor de la masa juriului.

În fața lui, a Andrei, a lui Dragoș Bucur și a luiMihai Bobonete, dar și a tuturor celor de acasă, aseară s-au prezentat primele momentele dintr-un sezon ce se anunță clar a fi #fenomen! După luni sau chiar ani de muncă, concurenții și-au găsit curajul pentru a urca pe cea mai mare și mai strălucitoare scenă din țară – Românii au talent! 

”Nu mai simțeam nicio durere. Mi s-au dus toate greutățile pe care le-am simțit în viața asta”, a simțit să spună Emanuel Barica, după ce talentul lui la desen l-a calificat direct în semifinale. După un moment absolut surprinzător, Andi Moisescu nu a stat mult pe gânduri și a apăsat butonul auriu: ”Ceea ce am văzut aici este exact neașteptatul după care tânjesc de fiecare dată când vin într-un nou sezon. Ai pus în aceeași ecuație viață, poveste, desen, suferință, dragoste, mii de chipuri”.

Tot cu un buton auriu a plecat și simpaticul puști dansator, BBoy Nana, venit tocmai din Taiwan pentru a demonstra că la orice vârstă poți face un spectacol ireal. Mihai Bobonete l-a recompensat și îl vom revedea direct în semifinala live. 

Prima ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:08. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 12.7 puncte de rating și 40.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.9 puncte de audiență și 12.5% share. De-a lungul difuzării, aproape 2.4 de români au simțit emoțiile concurenților care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 20:54, aproape 3 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Ravi și Pintu, Andrei Burton și Gabi Orban, Eduard Anghelescu, Ansamblul de dans popular Izvorașul, Duo pile ou face, Alex Mocanu, Tom Wouda, Cristian Ciaușu, Maria Clara Postelnicu, Aleksandr Batuev, Medeea Caplea și Deadly Games. 

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Alți concurenți cu momente senzaționale vor veni în fața juraților pentru a arăta că au ceea ce le trebuie pentru a fi sub lumina reflectoarelor pe cea mai importantă scenă! Nu ratați #14fenomen, noul sezon Românii au talent, la PRO TV și pe VOYO! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!