Un fost presedinte al Craiovei ataca: "S-au facut presiuni sa fie luata licenta! Universitatea a ajuns o echipa oarecare"

Adrian Mititelu Ion Craciunescu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2011, 16:33
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2011, 16:38

Mititelu a pierdut mai multi jucatori importanti in aceasta iarna, dar are incredere ca Napoli va construi o echipa capabila sa evite retrogradarea.

Fostul presedinte al Universitatii, Ion Craciunescu, vorbeste despre situatia de la Craiova dupa plecarea lui Victor Piturca si spune ca Stiinta va avea mari probleme in obtinerea licentei.
 

'Lucrurile au degenerat la Craiova! Nu poti sa faci vreo performanta cand pleaca atatia jucatori. Iliev si Gaman sunt foarte greu de inlocuit. Nu mai vorbim de omogenitatea lotului! Stiinta nu mai e un brand, e o echipa oarecare! Domnul Mircea Sandu a spus acum cateva zile ca Universitatea a primit licenta fortat in urma cu doi ani!

Viorel Duru de la Comisia de Licentiere a cedat la presiuni, venite in special din partea poetului Adrian Paunescu. De data asta, vine o comisie de la UEFA. Daca totul e ok, Craiova primeste licenta. Daca nu, UEFA sigur nu tine cont de sentimentalisme", a spus Craciunescu la 3TV.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!