Petrescu a castigat si ramane in Rusia! Dinamo Moscova 3 - 2 Amkar Perm, dupa un meci senzational! VEZI aici rezumatul VIDEO:

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Septembrie 2012, 16:40
Data actualizarii: Sambata 22 Septembrie 2012, 17:26

Petrescu a castigat meciul de care i-a fost cel mai frica, cu 3-2, si a scapat de griji pentru moment!

Dan Petrescu are cam ultima sansa la Moscova, in meciul cu Amkar Perm. Sefii nu sunt multumiti de echipa, Dinamo nu sta deloc bine in clasament, iar cand a venit la echipa, Petrescu nu a facut minuni, dupa cum ar fi vrut fanii.

Locul rusinos din clasament, dar si faptul ca mai multi jucatori isi petrec noptile in cluburi sunt marile of-uri ale fanilor care asteapta azi o victorie in campionat. Ar fi abia a doua in 9 etape pentru echipa din Moscova.

"Cu tine nu avem nimic, vrem sa vorbim cu jucatorii care sparg cluburile de noapte. Nu au ce cauta acolo", i-a spus un suporter lui Petrescu, la o discutie mai aprinsa.

Dinamo Moscova: 18 R. Berezovskiy 23 L. Wilkshire 6 L. Fernández 13 V. Granat 32 M. Lomić 20 A. Ropotan 21 J. Jantscher 7 B. Dzsudzsák 41 A. Sapeta 22 K. Kuranyi 9 A. Kokorin

Amkar Perm: 42 S. Narubin 24 A. Popov 14 Z. Sirakov 23 I. Cherenchikov 3 N. Mijailović 7 G. Peev 32 G. Nijholt 19 A. Kolomeytsev 17 K. Vassiljev 26 M. Jakubko 11 P. Ignatovich

LIVETEXT:

Min 92. GOL Amkar Perm! 3-2, dupa o lovitura libera batuta rapid. Meciul se termina imediat, Petrescu castiga cu 3-2 si scapa de griji, pentru moment.

Min 82. GOOL DINAMO! Petrescu e in culmea fericirii! Kokorin marcheaza din voleu, dupa centrarea perfecta a lui Misimovic! 3-1

Min 78. Goool Kuranyi, 2-1

Min 64-65. Kuranyi loveste transversala de doua ori, in cateva zeci de secunde! Incredibil cat ghinion pentru Dan Petrescu!

Min 49. Din nou Narubin! Are un reflex senzational la sutul din apropiere al lui Kokorin!

Min 47. Narubin face minuni! Scoate senzational de sub bara, o minge pe care scrie GOL! Petrescu isi pune mainile in cap!

Min 43. Kokorin bate puternic o lovitura libera de la marginea careului, dar mingea ocoleste cu putin bara portii lui Amkar

Min 37. Eliminare la Amkar! Dzsudzsak trece in dribling de un jucator, dar e faultat de al doilea. Capitanul Cherenchikov vede al doilea galben si e eliminat!

Min 30. GOL Dinamo Moscova! Actiune pe dreapta, centrare prelungita de Kokorin pe spate si sut al lui Jantscher! 1-1

Min 27. GOL Amkar Perm! Portarul lui Dinamo, Berezovskiy, face o gafa de zile mari si paseaza pe jos, la varful celor de la Amkar! Jakubko avanseaza si trage plasat, printre picioarele portarului! 0-1!

Min 10. Kuranyi are o ocazie mare, sut din alergare, fara preluare, dar pe langa

Min 8. Dinamo tine mingea de minute bune, cei de la Amkar stau in jumatatea proprie

Min 6. Kokorin are o mare ocazie, sut de la distanta, putin pe langa

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!