Anuntul Peluzei Catalin Hildan dupa VIOLENTELE din Piata Victoriei la protestul de 130.000 romani

Anuntul Peluzei Catalin Hildan dupa VIOLENTELE din Piata Victoriei la protestul de 130.000 romani

13 ore, Capitala a fost locul unui protest pasnic, in care 130.000 de romani s-au strans in "ora de varf" pentru a manifesta impotriva Ordonantei de Urgenta a Guvernului care dezincrimineaza abuzul in serviciu.

Dupa ora 22:00, in Piata Victoriei, lucrurile au luat o turnura violenta. Suporteri din peluzele lui Dinamo si Rapidului, potrivit Hotnews, au transformat un protest pasnic intr-un haos din clipa in care au inceput sa arunce repetat cu petarde si obiecte in jandarmerie.

Petardele nu au lipsit din Piata Victoriei din clipa in care o parte a ultrasilor si-a facut aparitia, inca dupa ora 20:00. Doua ore mai tarziu lucrurile au degenerat.

Peluza Catalin Hildan a reactionat in aceasta dimineata intr-o postare pe pagina oficiala de Facebook, in care reprezentantii fanilor ii raspund jurnalistului Rares Bogdan, pe care il acuza de dezinformare.

Culmea. Ipoteza fanilor dinamovisti mobilizati tocmai de Ionut Negoita a fost distribuita in aceasta noapte tocmai de fosta sotie a acestuia. DETALII AICI

Vedeti mai jos comunicatul PCH | Vedeti detalii despre protestele uriase din Romania de azi noapte pe www.stirileprotv.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incidența cazurilor de Covid-19 în România. 11 județe sunt în scenariul roșu
BRAT
Modifică setările cookies