UFC a anunțat cel mai mare meci al anului! Bătaia fraților

UFC bataia fratilor Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 13:52
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 14:03

UFC a anuntat deja cel mai mare meci al anului, Colby Covington împotriva lui Jorge Masvidal. Pro X și VOYO transmit ÎN DIRECT galele UFC.

  • Meciul va avea loc pe 5 martie si va fi capul de afis al galei UFC 272, transmisă în direct de Pro X și VOYO.

Fanii așteaptă acest meci de mai bine de patru ani, din momentul în care Jorge și Colby s-au certat pentru o serie de motive greu de precizat. Până în acel moment, cei doi erau prieteni nedespărțiți, locuiau în aceeași casă, se antrenau și erau văzuți tot timpul împreună.

Cearta lor corespunde cu momentul în care amândoi au început să devină celebri în intreaga lume. Masvidal este unul dintre cei mai iubiti luptatori din UFC, fiind si detinatorul centurii BMF pe care a castigat-o impotriva lui Nate Diaz la UFC 244.

Venit impreuna cu familia sa din Cuba, Masvidal s-a impus initial in bataile de strada din Miami, pentru ca apoi sa devina luptator profesionist, fiind numit de fani cu multa simpatie Street Jesus.

Colby Covington este cel mai urat luptator din UFC pentru personalitatea sa sfidatoare, fiind gata sa jigneasca pe oricine, dar respectat de toata lumea pentru meciurile incredibile pe care le ofera in octogon. Meciurile sale impotriva campionului Kamaru Usman au fost nominalizate la meciurile anului in SUA de fiecare data, iar Colby este o adevarata masina de facut bani pentru UFC.

Cum Masvidal si Colby se cearta zilnic de ceva vreme, se urmaresc pe strazile din Miami, nu pot fi tinuti impreuna in aceeasi camera la o conferinta de presa, sunt doi luptatori exceptionali si mai ales vand extrem de bine, ne putem astepta la eveniment deosebit de interesant, care va fi transmis in direct de Pro X și VOYO.

Articol de Alexandru GANCI

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!