VIDEO EXCLUSIV Tudor Băluță, campion și la fapte bune! Starul Farului Constanța a ajutat-o pe Loredana să își cumpere o nouă casă! 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Iunie 2023, 21:48
Data actualizarii: Duminica 11 Iunie 2023, 21:55

Tudor Băluță este campion și în afara terenului. A ajutat-o pe Loredana să aibă un nou cămin. 

Tudor Băluță, gest remarcabil pentru Loredana și problema ei

Loredana suferă de o boală cumplită, care a paralizat-o de la gât în jos. Însă acum patru ani, a sărit în ajutorul ei Tudor Băluță (24 ani). Mijlocașul central al Farului cu ajutat-o cu medicamentele costisitoare, și cel mai important, cu schimbarea căminului. În prezent, Loredana nu mai locuiește într-o încăpere cu o singură cameră. 

„Erau într-o casă cât camera asta, asta era casa lor. Trebuiau să facă pasul acesta. 

Este nevoie de ajutorul cât mai multor oameni și sper să reușim să o susținem pe Loredana în continuare”, a declarat Tudor Băluță pentru știrile PRO TV și wwww.sport.ro

Jucătorul lui Gică Hagi poate fi văzut la treabă în meciurile României contra lui Kosovo și Elveția, din preliminariile Campionatului European 2024, de pe 16 și 19 iunie, de la 21:45, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Partide în care Tudor Băluță speră să-l poată ajuta pe selecționerul Edward Iordănescu cu prestațiile sale.

„Din punct de vedere moral sunt foarte bine, fericit că am câștigat titlul cu Farul. Acum sper să-mi aduc aportul și la meciurile României”, a mai spus Tudor Băluță. 

Loredana poate fi ajutată astfel:

Jianu Florina - Loredana 

Cont LEI: RO92BRDE170SV36447131700

Cont EURO: RO74BRDE170SV52688201700 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!