Transferul de 50 de mil pe care nu-l astepta NIMENI la Real! Jucatorul preferat al lui Ronaldo a plecat! Motivul incredibil

Autor: Sport.ro
Duminica 08 Septembrie 2013, 17:09

	Transferul de 50 de mil pe care nu-l astepta NIMENI la Real! Jucatorul preferat al lui Ronaldo a plecat! Motivul incredibil

Mourinho le-a spus ca e cel mai bun playmaker din lume, dar asta nu i-a convins pe sefii Realului sa-l pastreze.

Si Cristiano Ronaldo a cerut sa fie pastrat, insa argumentele a doi dintre cei mai importanti oameni din istoria recenta a Madridului n-au contat. Florentino Perez a hotarat sa accepte oferta de 47 de milioane de euro a lui Arsenal pentru Mesut Ozil.

Mijlocasul german spune ca a fost de acord cu trecerea pe Emirates din cauza depersonalizarii pe care a simtit-o la Real. Ozil dezvaluie ca ar fi fost gata sa joace gratis pentru Arsenal dupa discutia pe care a avut-o cu managerul Arsene Wenger.

"Discutia cu Wenger m-a facut intr-un fel sa realizez ce am pierdut la Madrid: transparenta, incredere, respect. Mi-a zis exact cum ma vede, cum vrea sa ma foloseasca si ce asteapta de la mine. As fi venit si gratis la Arsenal. Vom face totul pentru a ajunge cat mai mai departe posibil in toate competitiile, am invatat asta la Real. Cand joc, vreau sa castig. Nu ma pot multumi cu semifinala sau finala", a explicat Ozil.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Klaus Iohannis: ”Nu vă temeți, dreptul la vot este al vostru, pe 26 mai puterea este la voi”
BRAT