Tragedie în fotbal! Un jucător de 21 de ani a murit, după ce a suferit un stop cardiac pe teren! Putea fi salvat, dar ambulanța a întârziat 20 de minute

stop cardiac Alexandros Lambis Grecia Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Februarie 2022, 22:39
Data actualizarii: Joi 03 Februarie 2022, 22:58

Continuă tragediile în lumea fotbalului, după ce mai mulți jucători au avut probleme medicale serioase.

Încă un tânăr fotbalist a decedat, pe terenul de joc, după ce a suferit un stop cardiac. Tragedia s-a petrecut la meciul dintre Ilioupoli FC și Ermionida, din Liga 3 din Grecia, acolo unde Alexandros Lambis s-a prăbușit pe teren după doar 5 minute de joc. 

Tânăr de 21 de ani, decedat după ce a suferit un stop cardiac! Ambulanța a ajuns cu 20 de minute mai târziu 

Jucătorul și-a pierdut cunoștința după primele minute de joc, iar medicii celor două echipe au pătruns rapid pe teren, pentru a-i oferi primul ajutor. Cu toate astea, doctorii nu dețineau echipamentele speciale pentru astfel de intervenții, informează Albanian Daily News

Astfel, medicii au sunat rapid după o ambulanță și au cerut aducerea unui defibrilator, pentru a-l resuscita pe jucător, conform sursei citate. La teren nu s-a aflat nicio mașină medicală care să îl preia pe băiat și să îl transporte la spital. 

Ambulanța chemată a ajuns cu întârziere la stadion, după 20 de minute de la apelul inițial, iar întârzierea i-a fost fatală tânărului jucător. Transportat la spital cu un puls minim, jucătorul nu a putut fi salvat, deși rudele acestuia au dezvăluit că dacă ambulanța ajungea la timp, tânărul ar fi putut fi în viață. 

„Aleko al nostru, prietenul nostru, fratele nostru, ai plecat atât de nedrept. Întreaga echipă, întreg orașul este în doliu astăzi. Nu există cuvinte...doar o durere de nedescris. Drum lin, Alekara”, se arată în comunicatul clubului. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!