Totul e bine când se termină cu bine în Las Fierbinți! Serialul a fost lider absolut de audiență aseară

Las Fierbinti Voyo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Aprilie 2022, 10:38
Data actualizarii: Vineri 08 Aprilie 2022, 10:39

Aseară, în Las Fierbinți, Dalida a încercat să se apropie de curier și i-a urmat sfaturile lui Firicel, dar fără succes. Bărbatul nu a răspuns avansurilor ei și a insistat să facă rost de adresa lui Firicel. În cele din urmă, după ce a înțeles care-i sunt preferințele, Dalida a rămas singură să mănânce gogoșile pregătite și să savureze cafeaua.

Las Fierbinți a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 10.8 puncte de rating și 28.3% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 5.6 puncte de rating și 14.8% share. La nivel național, peste 1.7 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:58, aproape 1.9 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Deși supărat pentru tot ce i s-a întâmplat din cauza înscenării puse la cale de nevasta lui, Brânzoi a certat-o și i-a adus reproșuri, dar a iertat-o în cele din urmă. I-a lăsat banii pe care i-a dat, dar nu a uitat întreaga situație la care a fost expus.

Dacă Vasile a scăpat de întrebările prefectului, pentru colegul lui expert la geografie lucrurile nu au fost atât de simple și a fost nevoit să-și demonstreze abilitățile de supraviețuire subacvatică.

  • Săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 20:30, sezonul 20 Las Fierbinți continuă cu noi episoade și întâmplări pline de umor.
  • Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!