Terifiant! Donnarumma și iubita sa au fost agresați, legați și jefuiți în propria casă din Paris

Gianluigi Donnarumma paris Paris Saint-Germain Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Iulie 2023, 13:44
Data actualizarii: Vineri 21 Iulie 2023, 13:44

Portarul italian al echipei Paris Saint-Germain, Gianluigi Donnarumma, şi partenera sa au fost jefuiţi la domiciliul lor din Paris în noaptea de joi spre vineri, au anunţat surse apropiate, citate de AFP.

Cuplul, care a ajuns la spital după incident, a fost jefuit şi agresat de mai mulţi indivizi sub ameninţarea armei, în apartamentul lor din arondismentul VIII din capitala Franţei, a mai precizat sursa.

Gianluigi Donnarumma a fost "rănit uşor", au adăugat surse apropiate de dosar, fără să dea mai multe detalii, în timp ce partenera sa nu a fost agresată fizic, conform aceleeaşi surse.

Autorii jafului au fugit apoi de la faţa locului şi sunt căutaţi de organele de anchetă ale poliţiei judiciare pariziene.

Conform site-ului de informaţii Actu17, alerta a fost dată de personalul unui hotel din apropiere unde cuplul s-a refugiat după incident.

Prejudiciul estimat în acest stadiu al anchetei se ridică la 500.000 euro reprezentând ceasuri, bijuterii şi alte articole de lux, conform poliţiei, "dar evaluarea este încă în curs".

Gianluigi Donnarumma urmează să plece sâmbătă în Japonia unde clubul parizian începe un turneu de pregătire în vederea noului sezon.

AGERPRES

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!