Tânăra care îl acuză pe Achraf Hakimi că a violat-o a dezvăluit cum s-ar fi petrecut totul 

Achraf Hakimi Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 05 Martie 2023, 16:59
Data actualizarii: Duminica 05 Martie 2023, 17:01

Achraf Hakimi (24 ani) are probleme cu legea după ce a fost acuzat că ar fi violat o tânără de 24 de ani. 

În urmă cu o săptămână ziarul francez Le Parisien anunța că Achraf Hakimi este investigat într-un presupus viol. Sursa citată detalia că o tânără de 24 de ani a declarat că a fost violată într-o întâlnire cu jucătorul, chiar la el acasă. 

Marocanul a fost inculpat oficial de viol, iar în ultimele ore au apărut informații conform cărora femeia a explicat versiunea sa asupra celor petrecute în casa fotbalistului de la Paris Saint-Germain. 

Relatările presupusei victime a lui Achraf Hakimi 

Fata a mers acasă la Hakimi pe 25 februarie, cu două zile înainte de a depune plângerea, după ce ar fi vorbit cu el timp de o lună pe Instagram, scrie sport.es. Soția jucătorului, Hiba Abouk și cei doi copii se aflau în Dubai în vacanță, fotbalistul aflându-se singur în propria locuință, moment în care a decis să o invite pe tânără la el. 

În declarația ei, presupusa victimă a asigurat că „în casa lui lucrurile au fost scăpate de sub control. M-a sărutat pe gură, mi-a ridicat hainele și m-a sărutat pe piept, deși îl respingeam. M-a atins și în zona intimă”, a explicat. 

Avocata lui Achraf Hakimi a negat toate acuzațiile care îi sunt aduse clientului său, asigurând că fotbalistul este nevinovat. Oficialii lui PSG și-au exprimat încrederea față de jucător, însă presa internațională dezvăluie că Hiba Abouk i-ar fi cerut divorțul. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!